صوبَته داری واسه من میکنی گلپسر؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخای وارد جزئیات شیم؟
والا من که متوجه نشدم ینی چی که میگی نیست . ینی چی که این چیپ که همون ماسفت ها ان ، چی کار میکنن؟
خودمم میدونم یه مدار تغذیه متشکل از چوک و خازن و PWM و ماسفت ها (سطح بالا و پایین و درایور) و مدارات مرتبط با اونا ان و به کل اینا میگن مدار تغذیه اما منظورم همین بود چون گیگا مهم ترین بخش مدار تغذیه رو که PWM و ماسفت ها هستن رو داد به شرکت IR براش طراحی کنه چون قبلا هر کدوم رو یه شرکت جداگانه طراحی میکرد و کاملا هماهنگ و اون بازدهی عالی رو نداشتن (درسته که چوک و خازن و ... رو خودش میزنه)
اگه منظورت اینه که برم ببینم IR3550 که چه ربطی به قدرت داره ، والا یه کم این ور و اون ور رو دیدم ، میخای ربط شو بگم؟ ولی یه طومار میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من این دیگه اصلا قابل بحث نیست که ربط مدار تغذیه ی بهتر تو اورکلاک و خنک کنندگی و طول عمر یه مادربرد چیه
اگه مدار تغذیه نباشه این IR3550 که ینی این همه سایتا که میگن هست و از جمله خود سایت گیگابایت داره آش دوغ درس میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چی کشکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود سایت گیگابایت کل و ریز ریز اطلاعات رو بطور کامل با چندین زبون داد ، دیگه این قد اطلاعات رو حداقل داد که جای بحث درباره ی قدرت این مدار تغذیه و خیلی جزئیات دیگه نزاره چه برسه به اینکه به مدار تغذیه بودن یا نبودنش بحث کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks